Intresserad av att delta i utformandet av Sveriges största forum för utrikespolitisk debatt?

Religion och politik är temat för 2011 års utrikespolitiska konvent. Ett konvent som anordnas för tredje året i rad av Utrikespolitiska förbundet Sverige, UFS, och kommer att hållas i Uppsala under första helgen i april. Vi beräknar antalet besökare till mellan 500-1000.

Sammanlagt anordnas inom UFS över 250 utrikespolitiska föreläsningar varje år. Våra föreningar har de senaste åren besökts av bland andra Kofi Annan, Ban Ki Moon, Shirin Ebadi, Carl Bildt, Jan Eliasson, Göran Persson, Margot Wallström, med flera.

Vi behöver hjälp med allt ifrån att bjuda in talare till organisering av workshops, debatter, PR och marknadsföring till praktisk planering. Kanske är du intresserad av layout och vill hjälpa oss i utformandet av annonsmaterial och affischer? Ansvara för workshops eller varför inte bjuda in Påven?

Torsdagen den 16 december kl 17.00 i sal B307 kommer vi att hålla ett informationsmöte vid Stockholms Universitet för de som är intresserade av att delta i utformandet av Sveriges största forum för utrikespolitisk debatt. Självklart bjuder vi på julfika.

Hoppas se er där!

Vänligen,
Linda och Lina
konvent@ufsverige.org
http://www.utrikespolitisktkonvent.se
Facebook: Utrikespolitiskt Konvent 2011

Linda Johansson (Stockholm) – 0708334383
Lina Malers (Uppsala) – 0705952728

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s