Ny blogg med gammalt tema

Det här är en ny blogg med samma tema som den jag skapade för Stockholms FN-förening. Jag har behållit de flesta inlägg.

I samband med flytten syns det inte att tre andra skribenter har skrivit inlägg. Inläggen Religion and Politics och intresse för deltagande deltagade i utrikespolitiskt debatt är av Linda Johansson, engagerad i Utrikespolitiska föreningen Stockholm och Utrikespolitiska förbundet Sverige. Wilda Nilsson, ordförande, PeaceWorks – Fokus Asien, har skrivit om nepalesiska kvinnors rätt till självbestämmande och frilansjournalisten Jenny Stålhammar har skrivit artikeln Ny resolution mot sexuellt våld. Alla andra inlägg är skrivna av mig.

Jag kommer att fortsätta betrakta och granska världen ur flera perspektiv.

Två nya inlägg planeras de närmaste dagarna. Den första är en föreläsning från december 2010 med Camilla Lindberg om hur Sverige styrs. Det andra inlägget blir om ett seminarium anordnat idag, den 26 januari 2011, av Utrikespolitiska föreningen Stockholm med titeln ”Vad hände i Cancún”.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s